Kursus i retorik

Kom på kursus i retorik og få rådgivning i strategisk kommunikation

Arbejder du med kommunikation, taleskrivning eller mødeledelse? Savner du nogle konkrete værktøjer til at styrke dine evner inden for retorik? Så er du kommet til det rette sted.

Hvis du gerne vil bruge strategisk kommunikation til at få dine projekter til at lykkes, er det oplagt at arbejde med retorik. Dine budskaber gør nemlig ikke nogen forskel i skrivebordsskuffen. De skal ud over scenekanten, og det har vi mange års erfaring i at hjælpe oplægsholdere, specialister og kommunikationsfolk med. Vores rådgivning er rodfæstet i retorik, men vi stopper ikke der. Vi kombinerer 2500 års retorisk viden med de nyeste tendenser indenfor f.eks. psykologi, forandringsledelse og adfærdsdesign. En central tanke i vores uddannelse i retorik er, at al strategisk kommunikation må starte med en analyse af kommunikationssituationen. Man taler ikke bare ind i et tomrum, man taler ind i en konkret situation med et specifikt publikum og svære omstændigheder, og derfor tager vi altid udgangspunkt i dine egne virkelige cases fra dit arbejdsliv. På den måde kombinerer vi teori og praksis på den måde, der giver mest værdi for dig og din organisation.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan sammensætte et kursus, der er tilpasset dine behov, så kontakt os hellere end gerne. Du kan bruge knappen herunder.

Savner du sparring til at blive en bedre formidler?

En stor del af din arbejdsdag går med møder, og derfor er det vigtigt, at du har de rette redskaber til at lave konflikthåndtering og forstår den psykologi, der er på spil i mødesituationen. Hvis du har lavet din situationsanalyse godt inden mødet, kan du designe det, så du og dit team ender ud med gode beslutninger, der er baseret på solid argumentation. Om det er din indledning, dine beslutningsoplæg eller dit kropssprog, du skal arbejde på, så har vi redskaberne til at hjælpe dig videre. Alt for mange møder begynder uden en klar idé om, hvor man gerne vil ende, og så sker der som regel ikke andet, end at man aftaler at mødes igen. Derfor arbejder vi med en analyse, der fokuserer på mødets mål, deltagere og hvordan du kan tage rollen som facilitator på dig. Vi kigger på, hvilke beslutninger, du gerne vil tage, hvordan du gerne vil nå frem til dem, og hvem der i virkeligheden har kompetencen til at tage dem.

Skab skarpe møder med retorisk mødeledelse

Alle har deres egen kommunikationsstil, og vi har mange års erfaring i at hjælpe kursister videre netop derfra, hvor de er kommet til i deres udvikling. Vi har en grundlæggende tro på, at alle kan udvikle sig indenfor kommunikation og præsentationsteknik,hvis bare de er villige til at arbejde med deres retorik. Vi kan sammensætte en uddannelse, der fokuserer på det, du og din organisation har behov for. Måske kæmper du med nervøsitet, måske synes du taleskrivning er svært, eller måske giver din argumentationsteknik bagslag. Uanset temaet træner vi dig i virkelighedsnære scenarier, så du hurtigt kan bevæge dig fra tanke til handling. I fællesskab laver vi den situationsanalyse, der skal til for at identificere, hvordan vores kursus bliver mest værdiskabende for dig. Vi arbejder bl.a. med videotræning, individuel feedback og feedbackværktøjer, du kan tage med hjem og skabe værdi med, når din organisation kaster sig ud i det næste projekt.

Retorik kan også hjælpe dig med skrivning af taler, breve og indstillinger

Mange af de redskaber, vi arbejder med, når vi fokuserer på præsentationsteknik,kan også bruges, når du som formidler sætter dig ved dit skrivebord for at forfatte tekst. Vi har hjulpet sagsbehandlere med at skrive mere kundeorienterede breve, ledere med at skrive skarpere taler og medarbejdere i en lang række ministerier med at skrive bedre indstillinger. Vi har stor erfaring med både copywriting og mere traditionel myndighedskommunikation. Ethvert kursus i skriftlig kommunikation som vi leverer, er designet til at hjælpe dig til at ramme din målgruppe bedre og lave det adfærdsdesign, der skal til for at dit publikum handler, som du ønsker det. Vi giver dig sparring på dine konkrete tekster og giver dig værktøjer, som du nemt kan bringe i spil, når du kommer hjem og skal omsætte din viden til fængende tekster. Vi kan også give dig rådgivning i, hvordan din næste kampagne skal se ud, hvilke kanaler, den skal rulles ud på, og hvordan den sproglige tone skal lyde.

Kursus i Århus, København eller Kuala Lumpur – vi kommer til dig

Uanset hvor du slår dine folder henne, er vi klar til at komme dig i møde. Vi kan afholde kursus i retorik og præsentationsteknik i hele landet, ja, selv udlandet hvis det er der, du har brug for vores hjælp. Vi kan holde det på dansk, we can do it in English, Wir können… og vi kan tilpasse det til lige præcis din kontekst, så du og din organisation får mest muligt ud af kurset. Vi går altid i dialog med dig, inden vi kaster os ud i at skræddersy forløbet, så vi kan få den forretningsforståelse, der skal til for at skabe værdi. Så hvis du går og overvejer, hvordan I får mest mulig kompetenceudvikling i jeres organisation, så kontakt os og få en uforpligtende snak. Du kan bruge kontaktboksen i højre side til at skrive til os, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med indsigt om nye trends og tendenser indenfor retorik og kommunikation

Kontakt os
close slider

    Kontakt os